checkDin samarbejdspartner  

siden 1955  

Vådlakering af stål og træ

Vi har 70 års erfaring med overfladebehandlinger

Leder du efter en specialist i vådlakering? Så har du fundet det rette sted. Hos Gladsaxe Metalsliberi udfører vi overfladebehandlinger af blandt andet stål og træ. Vi er underleverandør for virksomheder i blandt andet Søborg, Slangerup, Frederikssund, Frederiksværk og mange andre steder.

Vi er både kvalitetsbevidste og perfektionistiske. Desuden har vi knap 70 år erfaring. Derfor kan du med ro i sindet vælge os, når du skal have udført en professionel og grundig overfladebehandling af enkelte emner eller større serier.

Velegnet ved krav om udspartling og afdækning

Vådlakering vælges typisk, når pulverlakering ikke er muligt, eller når der stilles krav om udspartlinger, afdækninger eller specielle farver. Metoden kan også anvendes, hvis du vil undgå de høje hærdetemperaturer, som pulverlakering kræver.

Vådlakering udføres på materialer såsom:

  • Varmgalvaniseret stål
  • ​Emner i jern og stål
  • ​El-galvaniseret stål
  • ​Magnesium​
  • Aluminium
  • ​Alu-zink
  • ​Træ​

Vi beskæftiger os med alt fra enkelte emner til større serier. Dog er de maksimale mål 4 x 12 meter for et emne.

Få et uforpligtende tilbud på vådlakering

Kontakt os gerne for at få en snak om dine behov og krav til vådlakeringen. Vi giver gerne råd og vejledning om den bedste metode til det givne materiale. Dermed kan du være sikker på, at det færdige resultat bliver så flot og perfekt som muligt, og så det passer til, hvad emnet skal bruges til. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud for vådlakering af alt fra få emner til store serier.

Gladsaxe afd.:

Sydmarken 31 A, 2860 Søborg
Telefon: 39 56 45 43

Mandag - torsdag: 6:30-15:30
Fredag: 6:30-13:00

Slangerup afd.:

Stationsvej 9-11, 3550 Slangerup
Telefon: 47 38 18 84

Mandag - torsdag: 6:30-15:30
Fredag: 6:30-12:30