checkDin samarbejdspartner  

siden 1955  

Pulverlakering er en effektiv overfladebehandling

Ønsker du at overfladebehandle metaloverflader optimalt, er en professionel pulverlakering lige det, der skal til. Vi kan tilbyde flot og effektiv pulverlakering i Søborg og Slangerup. Det er gammel metode, der opstod tilbage i 1950’erne, som man siden har justeret på, således at man kan gøre arbejdet mere ensartet og jævnt samt anvende nye pulvertyper.

Vi tager pulverlakering seriøst, da det er ømtålelig proces, som kræver en rolig hånd og teknisk snilde. Vil du have udført arbejdet i en god kvalitet af erfarne fagfolk, er vi klar til at hjælpe dig.

Bedre beskyttelse med pulverlakering

Pulverlakering er et effektivt tiltag, der blandt andet har til formål at beskytte overfladen. Når man udfører en lakering med pulver, anvender man et passende, rengjort emne, som man derefter belægger med et termohærdende lag af pulver, eksempelvis epoxy eller polyester. Herefter anbringes det lakerede emne i en ovn, hvor pulveret flyder sammen og bliver til en grundig og særdeles effektiv beskyttelse af emnet.

Vi udfører pulverlakering i forskellige materialer, hvilket giver forskellige overflademæssige kvaliteter alt efter, hvad dit behov er.

Høj kvalitet og masser af erfaring

Gladsaxe Metalsliberi er et erfarent firma, som udført mange pulverlakeringer gennem årene. Ønsker du en optimal beskyttelse af en genstand, får du usædvanlig god kvalitet hos os.

​Vores mål er at skabe nogle flotte resultater, som får lige præcis det look og den overfladekvalitet, du gerne vil have. Pulverlakering er den foretrukne form for beskyttelseslag hos mange i industrien, idet den er effektiv og ekstrem robust.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon
39 56 45 43 / 47 38 18 84 eller på e-mail gm@gladsaxemetal.dk for at
​høre mere om vores arbejde.

Gladsaxe afd.:

Sydmarken 31 A, 2860 Søborg
Telefon: 39 56 45 43

Mandag - torsdag: 6:30-15:30
Fredag: 6:30-13:00

Slangerup afd.:

Stationsvej 9-11, 3550 Slangerup
Telefon: 47 38 18 84

Mandag - torsdag: 6:30-15:30
Fredag: 6:30-12:30